Homecooking

Red round shapeSamen met onze chef-kok bereidt u een maaltijd voor die voldoet aan uw wensen, uw smaak en uw budget. Hierna bieden wij u de gelegenheid aan om uw gasten op een ludieke manier te verrassen en hen te laten proeven van al dat lekkers.

Ontdek bijvoorbeeld onze dineractiviteit: “ontdekking van de zes zintuigen”. Proeven met een blinddoek, een minicursus wijn- of kruidenproeverij…
Elk geserveerd ingrediënt richt zich op een van de vijf zintuigen en zal uw gasten hun kennis over kwaliteitsproducten verrijken. En dit alles met de hulp van uw zesde zintuig.

In de praktijk: Onze chef-kok brengt eerst een bezoek aan uw keuken om het aanwezige materiaal te inventariseren en het gewenste menu samen met u op te stellen. Na verse inkopen gedaan te hebben mag u hem op D-day terug verwachten, eventueel ondersteund door een assistente.
De chef-kok zal in uw keuken aan het werk gaan met de bereiding van de schotels. Ondertussen kunt u ervan genieten wat technisch advies mee te pikken. Aan het einde van het diner hoeft u zich geen zorgen te maken over de afwas of een op te ruimen keuken. Onze chef-kok laat uw keuken proper en netjes achter, zodat u uw avond ten volle kunt afsluiten met een digestief, terwijl u indrukken en meningen kunt uitwisselen met uw gasten.
Heeft u na dit lezen al een datum in gedachten en eveneens een idee van het aantal gasten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte op maat!