CREW

Olivier Demeurisse (Directeur Artistique)

Hij is degene die de artistieke leiding neemt bij het uitwerken en organiseren van uw evenement. In het belang van uzelf en uw evenement, staat hij eveneens in voor het onderhoud van de goede relaties met de andere medewerkers. Zijn ervaring en bezorgdheid om uw bedrijf dragen steeds bij tot de originaliteit en perfectie van de creaties van Mister Y.
Uitnodigingen creatief uitwerken, een miniwebsite ontwikkelen om uw uitnodigingen aan te kondigen. Onze regisseur, Olivier, doet het allemaal voor u.
Wenst u uw gasten nog te laten nagenieten, ontwikkelt hij via een videomontage een DVD van uw evenement, die u achteraf kan aanbieden aan uw gasten.

Zijn 16 jaar lange ervaring in de reclame en het organiseren van evenementen, zorgde voor heel wat opgebouwde expertise. Enkele voorbeelden van georganiseerde evenementen waar Olivier aan het roer stond zijn o.a.: Contest Mister Personality 2007 Brussels, het concert Rock & Roll Arena AIR festival, diverse teambuildingsdagen voor Sportopolis, PME Consult, Smet Jet, etc…

Erny Van de Woestijne (Manager)

Reeds meer dan 10 jaar bekleedt Erny verschillende functies die betrekking hebben tot de organisatie van evenementen. Zo deed hij o.a. ervaring op door het beheer van een hotel-Brasserie, die dagelijks talrijke bedrijven ontvangt voor opleidingen en teambuildings. Maar ook in het team Brand Equity van Coca-Cola was hij jarenlang werkzaam. Hij kreeg hier de taak om het merk Coca-Cola te positioneren in de Brusselse “Nightlife” en op festivals doorheen heel België. 

Dankzij de creativiteit en samenwerking met ervaren medewerkers, realiseert Mister Y voor u een evenement op maat!
Wij staan in de organisatie in voor alle technische noden en voorzien net die artiesten wiens profiel het best aansluit bij uw wensen en uw project.