Haunted Castle

Red round shapeDe activiteiten die wij aanbieden zijn gebaseerd op traditionele moordspelen. Een voorbeeld van een van onze activiteiten is een rollenspel waarin de deelnemers de schuldige die de diefstal of moord gepleegd heeft, alsook hun motief, moeten ontmaskeren.

Het favoriete scenario van Mister Y vindt zijn wortels in het mysterie. Tijdens deze activiteit gaat een groep spelers in een spookkasteel op zoek om de nog aanwezige duivelse geest te verdrijven.

Bij aankomst van de activiteit worden de gasten ontvangen door een mysterieuze tovenaar.
Hij zal hen naar het Fort leiden om hen daar in contact te brengen met de geesten van de vroegere bewoners. De onrustbarende Butler zal de gasten vervolgens naar hun kamer leiden, waarna hij hen persoonlijk zal uitnodigen om een video te bekijken. Hierin wordt op een verontruste manier de regels van het spel en de heersende vloek uit de doeken gedaan.
De eerstvolgende uren staan in het teken van het “het onderzoek” dat door de gasten gevoerd wordt. Door op zoek te gaan naar aanwijzingen en het ontdekken van mysterieuze magische voorwerpen, zullen de gasten de finale “ceremonie” weten te ontkrachten…

Het spel wordt beëindigd met de incarnatie van de duivel, die de locatie volledig in zijn greep zal nemen en deze zal bezetten. Deze finale zal gepaard gaan met een vuurwerkshow en zal gevolgd worden met een aansluitende barbecue. De avond wordt geheel afgesloten met een dansavond.

De formule hierboven omschreven is gebaseerd op één of twee dagen en biedt de mogelijkheid tot overnachting in het kasteel.

Zowel het script als de acteurs kunnen door ons afgestemd worden op het door u gekozen thema of in functie van uw bedrijfspersoonlijkheid.

En wat als u niet alleen op de hoogte bent van de scherpzinnigheid van het script, maar ook een van uw medewerkers zonder uw medeweten de touwtjes in handen heeft en zich mee verbergt achter uw masker?