Dinershow

Red round shape


 Door middel van verschillende thema-avonden, bieden wij de mogelijkheid aan u en uw gasten gastronomisch te entertainen. Wij stellen u hierbij graag voor aan onze exclusieve partner ‘Zebrano’, een restaurant met een warme sfeer en elegant decor. Deze accommodatie is geschikt voor een honderdtal zittende mensen en een 150tal voor een walking dinner. Daarbovenop beschikken we over een aangenaam en gezellig terras dat plaats biedt aan 80 gasten in de zomer.

Voorbeeld diner show: De thema-avond « Magie en Mentalisme »
Beeld u in: u heeft voor een activiteit afgesproken om op een parking te verzamelen. Eens allen aanwezig, verschijnt er plots uit het niets een dwergtovenaar. Hij schijnt een enveloppe bij zich te hebben met binnenin een verbijsterend raadsel, waarvan het antwoord pas laat in de avond ontkracht zal worden.
Eenmaal ieder geïnstalleerd is, kan u en uw gasten genieten van enkele aperitiefhapjes. Ondertussen wordt u verrast door een goochelaar die zich van de ene naar de andere tafel verplaatst. Goocheltrucs met kaarten, munten, een minivuurwerk… alles wordt gebracht met de nodige dosis humor.
Vervolgens is de tijd aangebroken voor dat heerlijke diner of buffet dat wij samen met u, naar uw wensen en budget hebben samengesteld. We waarschuwen dat de gasten zich tijdens de maaltijd bespioneerd kunnen voelen, en dat er zich allerlei onverklaarbare fenomenen kunnen voordoen. Misschien is hier later een rationele verklaring voor… of niet!?
Gedaan met het luguber diner? Dan is het tijd voor de Mentalist Show! Het Mentalisme is nog niet iedereen bekend. Het is een vorm van amusement waarbij de illusionist u zijn gasten erg in de war kan brengen en sterke emoties kan opwekken door het gebruik van diverse psychologische technieken. Uw gedachten lezen met behulp van boeken, kaarten of cijfers, objecten verdraaien, telepathie, telekinese… Enkele zaken waarmee onze illusionist een sterke indruk bij u en uw gasten zal nalaten.
De verschillende mogelijkheden kan u ontdekken in onze unieke show, geleid door Kuriakin, meester van het Mentalisme…
Na dit indrukwekkende spektakel, worden de meest nieuwsgierige gasten uitgenodigd voor een mysterieuze after-show in een aparte, vreemde ruimte.

Meer informatie over de Zebrano: www.zebrano.be